Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Er is na deze klassieker maar één wallpaper mogelijk: Donny!

Jullie vragen, wij draaien. We kregen na de klassieker diverse vragen over onze wallpaper. Of nee, laten we het maar verzoekjes noemen. Misschien werd het zelfs wel geëist. Of toch op z'n minst verwacht. Een wallpaper van het juichen van Donny van de Beek na de 0-3 in De Kuip!

28 februari 2019 - 02:01
wallpaperklascar

Nou, hier is-ie hoor. Scroll maar snel door naar het einde van deze tekst voor de wallpaper. Maar daar verwachten we wel iets voor terug. Sturen jullie een screenshotje op om te laten weten hoezeer jullie het maken van de wallpaper waarderen? Mooi! Dat vinden we leuk!

Overigens is het zo gemakkelijk nog niet om van een bepaald wedstrijdmoment een wallpaper te maken. Je moet maar net het geluk hebben dat de fotograaf een goede plek heeft uitgekozen. We schrokken dan ook eventjes toen we de plaat van Donny maar niet tegenkwamen.

Gelukkig werd de foto tijdens de tweede ronde alsnog toegevoegd aan de beeldselectie van de klassieker. Stel je voor dat we deze plaat zouden missen... Daar waren we goed ziek van geweest. Maakt ook niet uit, alles kwam op zijn pootjes terecht.

Het kan dus allemaal niet op: Ajax wint met 0-3 van Feyenoord en herstelt zo de verhoudingen die even scheef waren. Als toetje krijgen we een tripje naar De Kuip, want de KNVB-bekerfinale werd bereikt en die wordt nu eenmaal in het bijzijn van supporters gespeeld. We kunnen niet wachten!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >