Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Veltman doet ritme op tijdens gewonnen oefenpot tegen PEC

Ajax heeft achter gesloten deuren een oefenduel afgewerkt tegen PEC Zwolle. Het werd 4-1. Joël Veltman stond aan de aftrap en deed zodoende spelritme op.

04 februari 2019 - 15:50
veltman-1200-pec
Veltman was tegen VVV dichtbij een invalbeurt, maar deze bleef uit. © Pro Shots

Voor Veltman is het fijn om minuten te maken, ook al gaat het om een onbeduidend oefenduelletje. Hij zat tegen VVV-Venlo (6-0) op de bank, mocht even warmlopen, maar mocht zijn trainingspak aanhouden.

Na alle blessureleed is het voor de 27-jarige Veltman zaak om wedstrijdritme op te doen. Dat is lastig zat, want bij Jong Ajax mag hij gezien zijn leeftijd niet in actie komen. Erik ten Hag hintte er al eerder op dat hij mede om die reden midweekse oefenwedstrijden zou organiseren.

Ook de nieuwe doelman Bruno Varela kwam in actie. Hij moest de bal een keer uit het net vissen na een doelpunt van Sepp van den Berg. Voor Ajax was Zakaria Labyad flink op schot. De middenvelder trof driemaal doel. Dani de Wit was verantwoordelijk voor de vierde Ajaxtreffer.

De meeste spelers die zaterdag tegen VVV in actie kwamen deden overigens niet mee tijdens de gewonnen oefenwedstrijd. Zij werkten een reguliere training af en richtten het vizier alvast op Heracles-uit. Deze pot wordt zaterdagavond gespeeld.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >