Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: wie laat jij stunten tegen Real Madrid?

Kort geleden dachten we aardig te hebben geloot tegen Real Madrid. Dat gevoel is inmiddels nogal weggezakt. Ajax begon te kwakkelen, Real ging plots draaien. Kansloos ben je echter nooit. Maar welke elf spelers moeten het doen? Download onze app en geef de trainer een stukje ongevraagd advies!

13 februari 2019 - 09:06
ten-hags-elf-real-1200
Welke rol speelt dit olijke duo woensdag...? © Ajax Images

De Johan Cruijff Arena is stijf uitverkocht en ook de Ziggo Dome zit vol. De interesse in Ajax - Real Madrid was enorm en de vraag naar kaartjes oversteeg ruim het aanbod. Nu de wedstrijddag echter is aangebroken voelt het allemaal wat onzeker. Ajax worstelt met zichzelf en uitgerekend nu komt Real in vorm langs...

Wie weet is het juist wel goed. Als het Ajax lukt om zichzelf uitgerekend tegen de Spaanse grootmacht te herpakken, dan kan dat ook zijn uitwerking hebben in het vervolg van de eredivisie. Is het wishfull thinking? Misschien, maar je zoekt naar aanknopingspunten. Waar we ook naar zoeken is een antwoord op de vraag: wie moeten er spelen?

De vraag bij Ten Hags Elf is immers niet welke spelers de trainer op de been brengt om Real te bestrijden, maar vooral welke namen jij op het wedstrijdformulier zou zetten. Misschien spiekt Ten Hag wel mee en gebruikt hij de variant die jij bedenkt. Jij kunt de trainer adviseren door jouw eigen opstelling te maken en te delen.

Dit alles is mogelijk in onze app. Wij zijn uiteraard benieuwd naar jullie opstellingen!

Open onze app, ga naar het tabblad ‘de tribune’ en kies de juiste wedstrijd uit. Verzin een tactiek en sleep de poppetjes naar de juiste plek. Deel vervolgens jouw tactiek via sociale media en de toevoeging #tenhagself.

Er is sowieso genoeg te kiezen. Baal jij van David Neres op de bank? Nou, dan stel jij de Braziliaan gewoon op. Zie jij liever Dusan Tadic in de spits dan Kasper Dolberg? Dan doe je dat! Je kunt ze ook alle twee laten spelen. Durf jij het niet aan met Rasmus Kristensen, dan sleep je Noussair Mazraoui naar de plek rechts achterin.

Jij bepaalt, dus leef je uit!

Deel je jouw opstelling met de wereld, net zoals Michael hieronder? Dat levert vast mooie voetbaldiscussies op.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >