Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: welke namen brengen goede gevoel terug?

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij hebben inmiddels wel weer goede zin in Ajax - VVV-Venlo. We moeten door, maar met welke elf namen...? We zijn benieuwd naar jouw opstelling!

01 februari 2019 - 15:51
ten-hags-elf-1200-vvv
Krijgt Kristensen een plekje in de basis bij afwezigheid van Mazraoui? © Ajax Images

Over de klassieker hebben we het niet meer. Het is nu zaak het vizier vol op VVV te richten. Het is echter vooral zaak dat de spelers dit doen en aantonen dat de groepsgesprekken hun uitwerking niet hebben gemist.

Er zijn de afgelopen dagen harde woorden gevallen. Positief nieuws is in elk geval dat Nico Tagliafico weer inzetbaar is. Aan de andere kant is Noussair Mazraoui tegen VVV niet inzetbaar. Hoe los jij dat op?

Misschien spiekt Ten Hag wel mee en gebruikt hij de variant die jij bedenkt. Jij kunt de trainer van advies voorzien door jouw eigen Ten Hags elf op te stellen. Dit alles is mogelijk in onze app. Wij zijn uiteraard benieuwd naar jullie opstellingen!

Open onze app, ga naar het tabblad ‘de tribune’ en kies de juiste wedstrijd uit. Verzin een tactiek en sleep de poppetjes naar de juiste plek. Deel vervolgens jouw tactiek via sociale media en de toevoeging #tenhagself.

Overigens is Mazraoui niet de enige afwezige zaterdag. Ook Lisandro Magallán haakte geblesseerd af en is voor wat langere tijd niet inzetbaar wegens een bovenbeenblessure. 

Los van blessures is er sowieso genoeg te kiezen. Baal jij van David Neres op de bank? Nou, dan stel jij de Braziliaan gewoon op. Zie jij liever Klaas Jan Huntelaar in de spits dan Kasper Dolberg? Dan doe je dat! Je kunt ze ook alle twee laten spelen.

Leef je uit!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >