Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe zie jij Ajax winnen van ADO?

Ajax speelt zondagmiddag een traditioneel lastige uitwedstrijd tegen ADO. Om in het spoor van PSV te blijven, moet er worden gewonnen. Help jij Erik ten Hag met zijn tactiek in Den Haag?

23 februari 2019 - 13:21
TenHagAdo
Misschien spiekt Ten Hag wel mee en gebruikt hij jouw variant! © Pro Shots

Bij ADO staat Tom Beugelsdijk centraal achterin, maar wie zet Ten Hag ertegenover? Start Kasper Dolberg in de basis, is het de beurt aan Klaas Jan Huntelaar of wordt de Champions League-variant met Dusan Tadic uit de kast gehaald?

Wij zijn heel benieuwd naar hoe jij de Ajacieden positioneert. Wat is jouw tactiek en welke namen zet jij op het wedstrijdformulier? Stel jouw basisformatie samen met onze handige app. Heb je deze nog niet? Zet ‘m dan snel op je telefoon!

Ga naar het tabblad ‘de tribune’ en kies de wedstrijd tegen ADO uit, om vervolgens alle spelers richting de juiste positie te slepen en de tactiek te bepalen.

Als je klaar bent, dan is het een kwestie van je opstelling delen via sociale media met de hashtag #tenhagself. Je komt er dan snel genoeg achter of je medesupporters een beetje op jouw lijn zitten.

We zijn benieuwd naar wat jij uit je spreekwoordelijke hoge hoed tovert!

https://twitter.com/arjans_view/status/1099178168383086592

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >