Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe zet jij het neer tegen NAC?

Ajax speelt zondagmiddag in eigen huis tegen NAC Breda. Erik ten Hag kan tegen de Brabanders kiezen uit een vrijwel fitte spelersgroep, maar wie zou jij opstellen?

16 februari 2019 - 13:51
TenHag1
De keuze is reuze voor de trainer! © Pro Shots

Neres speelde tegen Real Madrid een prima wedstrijd. Heeft hij jouw vertrouwen gewonnen voor een nieuwe basisplaats of geef je hem weer een plekje op de bank? En wie staat er bij jou in de spits? Kies je voor ervaring met Klaas Jan Huntelaar, geef je Kasper Dolberg speelminuten of beviel Dusan Tadic in de punt van de aanval eigenlijk wel?

We leggen de bal even in jouw hoek, want jij kunt jouw basisopstelling samenstellen met onze handige app. Heb je deze nog niet? Zet ‘m dan snel op je telefoon!

Ga naar het tabblad ‘de tribune’ en kies de wedstrijd tegen NAC uit, om vervolgens alle spelers richting de juiste positie te slepen en de tactiek te bepalen.

Als je klaar bent, dan is het een kwestie van je opstelling delen via sociale media met de hashtag #tenhagself. Zeker weten dat jouw opstelling uitnodigt tot de nodige voetbaldiscussies. Altijd mooi!

We zijn benieuwd naar jullie creaties!

https://twitter.com/chiel_hollander/status/1096700346783674368

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >