Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe denk jij te winnen van Heracles?

En dan nu maar hopen dat we zaterdag eventjes anderhalf uur niet aan Ajax - Real Madrid kunnen denken. De ploeg van Erik ten Hag neemt het om 18.30 uur op tegen Heracles Almelo en winnen is een must. De grote vraag is: hoe dit doel te bereiken?

08 februari 2019 - 14:39
tenhagselfherajacar
Ten Hag weet ook in Almelo de schijnwerpers op zich gericht. © Pro Shots

De trainer had twee tegenvallers te melden in aanloop naar de wedstrijd op kunstgras. Noussair Mazraoui en Frenkie de Jong vormen vraagtekens, wat hun inzetbaarheid als vanzelf twijfelachtig maakt. De meeste vraagtekens spelen vaak ook inderdaad niet.

Even afwachten dus, maar het goede nieuws is dat Nico Tagliafico niet gespaard hoeft te worden. Ten Hag is sowieso niet van plan om spelers te sparen. Gelukkig maar, want we hadden de twee verliespunten van het thuisduel nu maar wat graag op Teletekst bijgeschreven gezien.

Hoe dan ook, Ajax moet winnen van Heracles en we zijn benieuwd hoe jij dit denkt te gaan verwezenlijken. Wil je dat met ons delen? Misschien leest Ten Hag wel mee en spot hij nog een goede suggestie. Je weet het maar nooit!

Je kunt jouw eigen opstelling samenstellen in onze app. Open onze app, ga naar het tabblad ‘de tribune’ en kies de juiste wedstrijd uit. Verzin een tactiek en sleep de poppetjes naar de juiste plek.

Deel vervolgens jouw tactiek via sociale media en de toevoeging #tenhagself. Dit levert ongetwijfeld wat interactie op en dat is nu juist wat het speculeren over de opstelling zo leuk maakt!

https://twitter.com/pptheulings/status/1093797270657646594

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >