Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Tagliafico fit voor VVV-thuis, Magallán en Mazraoui niet

Erik ten Hag had goed en slecht nieuws tijdens de persconferentie in aanloop naar de zaterdagavondwedstrijd, thuis tegen VVV-Venlo.

01 februari 2019 - 13:27
nico-1200-fit
Gelukkig, Nico is terug van een blessure! © Ajax Images

Laten we starten met het goede nieuws: Nico Tagliafico is beschikbaar voor de trainer. De Argentijn trainde de afgelopen dagen weer mee met de groep en is voldoende hersteld van zijn knieklachten. Daarmee zijn de problemen links achterin weer even opgelost.

Minder goed nieuws is dat Noussair Mazraoui kampt met hamstringklachten. De inmiddels vaste rechtsachter komt dit weekeinde niet in actie en kijkt tegen VVV toe vanaf de kant.

Volgens Ten Hag ligt Mazraoui er alleen voor deze wedstrijd uit en kan daarna alweer snel aanhaken. Ook benadrukte de trainer dat Mazraoui tijdens de klassieker nog geen last had van zijn hamstring. Rasmus Kristensen lijkt de logische vervanger zaterdag.

Aanwinst Lisandro Magallán is ook niet van de partij tegen de Venlonaren. De centrale verdediger ligt er vermoedelijk zelfs wat langer uit vanwege een bovenbeenblessure.

De wedstrijd tegen VVV begint zaterdag om 19.45 uur.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >