Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laatste Kaarten Actie Ajax - PEC Zwolle! (UITVERKOCHT)

Ben jij lid van Ajax Jonge Schare? Mooi, want jij kunt met onze laatste kaarten actie voor slechts 15 euro naar Ajax - PEC Zwolle!

28 februari 2019 - 11:47
ajax-pec-lka-1200
Vorig seizoen won Ajax met 3-0 in eigen huis van PEC. © Pro Shots

UPDATE: ALLE KAARTEN ZIJN VERKOCHT

Het gaat om een hartstikke fijne korting, want als Ajax Jonge Schare-lid koop je een kaartje voor de helft van de prijs. Als jij goedkoop naar Ajax wilt, moet je nu dus effe goed opletten. En daarna vooral snel handelen! De wedstrijd wordt woensdag 13 maart gespeeld en begint om 18.30 uur.

Huh, woensdagavond...? Zeker! De wedstrijd zou eigenlijk op zaterdag 2 maart worden gespeeld, maar is op verzoek van Ajax door de KNVB verplaatst. Op die manier gaan de Ajacieden wat beter uitgerust richting Spanje voor de kraker tegen Real Madrid.

Goed, terug naar PEC-thuis!

We doen de tickets in de verkoop onder de noemer Laatste Kaarten Actie. Normaal betaal je ruim 30 euro voor deze kaartjes. De bijbehorende stoelen bevinden zich in vak 407 of 409. Het gaat trouwens om dertig kaartjes die we via deze manier verkopen.

Omdat de kaartjes vaak populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena. Daar ligt dan een envelop met jouw naam erop.

Tegenstander PEC Zwolle bungelt een beetje onderaan de ranglijst in de eredivisie, maar komt de laatste weken onder de nieuwe trainer Jaap Stam wat beter voor de dag. Het is dus zaak voor Ajax om scherp te zijn. Onderschatting is nooit een goed idee.

We herhalen het nog een keer voor de zekerheid: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare.

Wil jij in de toekomst ook gebruik kunnen maken van laatste kaarten acties en alle andere voordelen van een Jonge Schare-lidmaatschap? Sluit je dan snel aan! Een lidmaatschap tot einde seizoen kost maar 14 euro.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >