Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Krant Ajax Life wordt volgend seizoen magazine

Uit onderzoek onder SV Ajaxleden blijkt dat tachtig procent van de ondervraagden liever tien keer per seizoen een magazine ontvangt dan twintig keer een krant. Aan die wens geven wij vanaf het begin van volgend seizoen gehoor.

07 februari 2019 - 09:25

De krant Ajax Life na negentien jaar veranderen in een magazine doen we uiteraard niet zomaar. De redactie van Ajax Life stelde uit eerdere interviews en nieuw geschreven verhalen een proeftijdschrift samen. Een haalbare variant van in totaal 84 pagina’s. En vooral: met de inhoud en optimale kwaliteit waarvan wij denken dat het aanslaat bij onze leden.

Dikke voorkeur
Dit nulnummer werd door ons SV Ajax Ledenpanel uitstekend beoordeeld. Tachtig procent had een dikke voorkeur voor het magazine. Met reacties als: “Fantastisch qua lay-out en vorm. Heel prettig leesbaar, mooie foto’s en het papier voelt fijn aan. Een magazine op voetbalgebied én van Ajax. Om trots op te zijn.” En: “Het krantje lag op dezelfde stapel met het reclamedrukwerk. Dit magazine wil ik daarentegen met trots op mijn salontafeltje laten liggen.”

Zelfde prijs
Belangrijk is nog te melden dat het magazine een andere (exclusievere) uitstraling heeft, mede door het papier dat wordt gebruikt voor tijdschriften van dit kaliber. Dan is het fijn te weten dat de prijs van het lidmaatschap door deze verandering niet wordt verhoogd. Je blijft dus hetzelfde betalen voor je lidmaatschap.

Zelfde passie
Vanaf volgend seizoen (2019-2020) valt er dus een vernieuwde Ajax Life op de mat. Minder vaak, maar met dezelfde passie en intentie gemaakt. Met meer over de gehele club Ajax, meer diepgang, meer speciale fotografie, meer verhalen over de historie van de club en - last but not least - mooie supportersbeleving. Een lid verwoordde ons streven goed: “Met deze uitstraling en inhoud voelt het aan als een geschenk voor ieder lid.”

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >