Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Jong Ajax legt Roda JC flink over de knie

Jong Ajax heeft maandagavond flink huis gehouden tegen Roda JC. De bezoekers uit Kerkrade werden getrakteerd op een 5-1-nederlaag en gingen met de staart tussen de benen de bus in.

12 februari 2019 - 09:39
jong-ajax-1200
Schuurs speelde een fijne pot en maakte de vijfde Ajaxtreffer. © Pro Shots

Voor de ploeg van Michael Reiziger en Winston Bogarde was het pas de eerste overwinning van dit kalenderjaar, maar het was er wel gelijk eentje om van te genieten. Dat deden de bezoekers op sportpark De Toekomst dan ook. Zou het enigszins louterend hebben gewerkt, gezien de prestaties van Ajax 1?

Dat gaat misschien wat ver, maar feit is dat het prettig is om bij een wedstrijd te zijn waar de ploeg in rood-wit de baas is. De Jong Ajacieden speelden Roda JC volledig overhoop en het was goed te zien dat Perr Schuurs - na wat moeizame wedstrijden - de uitblinker van het stel was.

Schuurs was verantwoordelijk voor de vijfde Ajaxtreffer. De eerdere vier kwamen op naam van Victor Jensen, Vaclav Cerny, Jasper ter Heide en Noa Lang, die op nummer tien speelde.

Bij Ajax stond ook Lassina Traoré weer in de spits geposteerd. De Burkinees probeerde te scoren met een omhaal, maar de goed spelende aanvaller kon zichzelf niet belonen met een treffer.

Drie punten zijn lekker, maar vooral het vertoonde spel moet Reiziger tot tevredenheid hebben gesteld. Jong Ajax bezet momenteel de achtste plek in de Keuken Kampioen Divisie.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >