Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Johan Cruijff Arena organiseert weer Tours by Night

Een stadiontour meemaken in het donker met toffe lichteffecten? Dat kan, want de Johan Cruijff Arena organiseert in de voorjaarsvakantie weer speciale rondleidingen in ‘sprookjesachtige sferen’.

01 februari 2019 - 09:06
kerstarena-rondleiding-1200
Ook bij Champions League potjes zijn er fraaie lichtshows te zien. © Ajax Images

Veel Ajaxsupporters hebben vast al eens een stadiontour gedaan, waarbij je op plekken in het stadion komt die normaal gesproken niet toegankelijk zijn. Denk aan de kleedkamers, de persruimtes, dug-outs, de spelerstunnel, de opkomst bij de klassieker met virtual reality en de galery of fame.

De Arena organiseert, net als tijdens de kerstdagen - weer een heuse ‘Tour by Night’. Tijdens deze speciale rondleiding, die wordt georganiseerd in de voorjaarsvakantie, beleef jij het Ajaxstadion in de avond en krijg je een uniek kijkje achter de schermen.

Je gaat volgens de Arena genieten van een geweldige en speciaal hiervoor gemaakte lichtshow. Het stadion zal helemaal donker zijn en op onverwachte locaties vind je bijzondere lichteffecten.

Het stadion biedt deze tours aan op de volgende data:

  • 15, 16, 21, 22, 23 en 28 februari
  • 1 maart

De tours starten om 18.00 en 19.00 uur en duren 75 minuten. Een groep is nooit groter dan 25 personen.

Volwassenen betalen 15 euro en kinderen een tientje. Je kunt kaartjes hier bestellen. Je komt dan op de pagina met de verschillende rondleidingen en daar staat ‘Tour by night’ ook tussen.

Wil je eens een reguliere stadionrondleiding meemaken? Weet dan dat je als lid van Supportersvereniging Ajax 25 procent korting krijgt. Voor de Tour by Night kun je de kortingscode tbn19 gebruiken en op de dag zelf moet je je SV Ajax clubcard meenemen om aan te tonen dat je lid bent. Vergeet deze dus niet!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >