Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie omwisselen Heracles Almelo-uit

Er staat Ajax een belangrijke uitwedstrijd te wachten. Bij een bezoek aan Heracles Almelo denk je echt niet meteen aan een hoge uitslag. Eerst maar eens proberen te winnen. Zo’n vijfhonderd Ajacieden reizen hun ploeg achterna en hier volgt info!

08 februari 2019 - 17:13
infoheraclescar
We nemen bij Heracles tegenwoordig plaats op de tweede ring. © Pro Shots

Heracles-uit is altijd een erg relaxte uitwedstrijd. Je kunt gewoon met de auto richting het Polman Stadion, al is het wel een goed idee om de auto met minimaal drie Ajacieden te delen. Dit heeft alles te maken met het kleine parkeerterreintje.

Het is verder geen onwil of zo. Helemaal niet zelfs. Heracles zorgt juist altijd goed voor de uitsupporters die hun club willen aanmoedigen. Er staan altijd broodjes klaar, net als koffie en thee. En de frituur is ook altijd warm. Hartstikke goed, niets meer aan doen!

Je bent welkom bij Heracles vanaf 17.30 uur. Dit betekent dat je een uurtje hebt om een broodje te eten, koffie/thee te drinken en nog op tijd te zijn voor de aftrap. Zorg dat je je uitkaart bij de hand hebt, zodat alles qua scanpunten in orde komt.

Als je hebt gekozen voor alternatief vervoer per handige SV Ajax-bus, dan raden we aan om je mailbox te checken. Er zijn diverse opstapplekken en noem maar op. Je vindt in je inbox informatie helemaal op maat gemaakt.

Laten we hopen dat we zaterdag kunnen juichen!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >