Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Real Madrid-uit

De thuiswedstrijd tegen Real Madrid is al lang en breed uitverkocht, maar er wordt natuurlijk ook nog een return gespeeld. De terugwedstrijd vindt om precies te zijn plaats in Bernabéu en we krijgen volop vragen over de kaartverkoop. Er zijn nu ook antwoorden.

05 februari 2019 - 12:33
inforrealajaxcar
Hopelijk verloopt dit bezoek aan Madrid wat succesvoller! © Pro Shots

De kaartverkoop start namelijk zaterdag 9 februari, om 10.00 uur. Er zijn in totaal 3877 kaarten beschikbaar voor de return in de achtste finales van de Champions League. Er is een reden dat we dit laatste opmerken, want dat is van invloed op de prijs.

Ga namelijk eventjes rustig zitten. Zit je? Mooi. Dan kunnen we de prijs van een kaartje voor het uitvak, ergens op de vierde ring, met jullie delen. Als je als Ajaxsupporter dinsdag 5 maart (aftrap 21.00 uur) aanwezig wilt zijn bij Real-uit, dan moet je 74,92 euro inleggen.

Dat is bijna een euro per minuut speeltijd. Het doet denken aan de uitwedstrijd tegen Apoel Nicosia – wie?! – waar we toen 85,67 euro voor moesten neertellen. Wat dat betreft komt Real-uit in de knockout-fase neer op een koopje, maar het blijft serieus geld.

We weten van vorige ontmoetingen tijdens de groepsfases dat Real-uit nooit heel goedkoop was. Maar ten opzichte van de 43-47 euro die we enkele jaren geleden moesten neerleggen, is zo ongeveer sprake van een verdubbeling.

Als je een uitkaarthouder bent met EU+, gewoon EU of NL+ kun je zaterdag meteen een kaartje aanschaffen. Daarna zijn nationale uitkaarthouders aan de beurt, gevolgd door houders van een seizoenkaart en daarna leden van SV Ajax. Er komen zo veel groepen aan bod dat je het beste zelf even goed het schema kunt checken.

Het is in ieder geval van groot belang dat je een clubcard op eigen naam hebt. Alleen dan kun je een kaartje voor Europese uitwedstrijden kopen. Dat is nu niet anders. Hou hier dus rekening mee! Anders sta je straks in Spanje en kom je het poortje niet door.

Als je een kaartje koopt, dien je eenmaal in Madrid je wedstrijdkaartje op te halen. De locatie van het omwisselen wordt op een later moment gedeeld. Je kunt sowieso je kaartje omwisselen voor de training van maandag, tussen 18.00 en 19.30 uur. Op de wedstrijddag ben je tussen 10.00 en 16.00 uur welkom voor het omwisselen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >