Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Dankbare Melvin (10) krijgt aai over bol van Huntelaar

Natuurlijk waren de prijswinnende mascottes van de Ajax Kids Club van de partij toen Ajax zaterdag moest spelen tegen Heracles Almelo. Een fijne wedstrijd werd het niet, want Ajax verloor met 1-0... Toch was de tienjarige Melvin de Wit na afloop stiekem best trots.

11 februari 2019 - 14:12
huntelaar-1200-bericht
'Huntelaar zei wat tegen me, maar ik weet niet meer wat...' © Ajax Kids Club

Hoe we weten dat Melvin trots was? Dat heeft hij ons laten weten. Lucky kreeg een berichtje van Melvin in zijn mailbox. Dat berichtje hebben we hieronder neergezet. Lief toch?

Hoi Lucky,

Ik stond met de andere mascottes in de spelerstunnel en toen kwamen alle spelers van Ajax. We kregen een high-five. Naast mij kwam Klaas Jan Huntelaar staan dus ik mocht met hem het veld op!

Hij zei wat tegen me, maar ik weet niet meer wat... Ik hield zijn hand vast en dat was al helemaal supergaaf en geweldig. We liepen het veld op en de harde muziek hoorde ik niet eens, want ik loop aan de hand van Huntelaar!

Hij gaf me nog een aai over mijn hoofd toen we weer het veld af liepen. Daarna mocht ik de wedstrijd zien. Jammer genoeg hadden de spelers van Ajax niet hun dag. Dat kan gebeuren en dat heeft iedereen wel eens. Onwijs bedankt en Klaas Jan Huntelaar, bedankt dat ik je hand mocht vasthouden!

Groetjes,
Melvin de Wit, 10 jaar

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >