Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax wordt in Madrid gesteund door uitverkocht uitvak!

Het Europese avondje in de Johan Cruijff Arena was al mooi, maar we gokken zomaar dat dit alles in Bernabéu nog eens dunnetjes over wordt gedaan. Er past in ieder geval geen Ajacied meer bij de 3877 supporters in het uitvak, want dat is nu uitverkocht.

18 februari 2019 - 10:32
reaajauitverkochtcar
Volle bak in Madrid! © De Brouwer

Ajax had voor de ontmoeting met Real Madrid de JC Arena wel een keer of drie kunnen uitverkopen en ook de animo voor de uitwedstrijd is zeer groot, zelfs na de 1-2-nederlaag voor eigen publiek. Er staat de ploeg van Erik ten Hag een moeilijke opgave te wachten, dus alle hulp is welkom.

Dat niets onmogelijk is, bewees het kleine Girona zondag door Real in eigen huis met 1-2 te verslaan. En Girona had vast geen groot uitvak mee. Diezelfde uitslag levert dinsdag 5 maart een verlenging op. Dat klinkt nu nog als toekomstmuziek, maar zoals gezegd: we laten het hoofd nog niet hangen.

Real heeft dan weliswaar de laatste drie keer de cup met de grote oren gewonnen, ‘de Koninklijke’ had het in Amsterdam verre van gemakkelijk... De vorige keren was Ajax weliswaar vrij kansloos op Spaanse bodem, maar toen was het uitvak ook niet iedere keer uitverkocht.

Dat is nu wel het geval. Er reizen, zoals opgemerkt, maar liefst 3877 Ajacieden richting Spanje en dan hebben we de thuisvakken nog. Hopelijk vormt dit net het extra duwtje in de rug om een goed resultaat neer te zetten. En anders maken we er ook gewoon een mooie avond van, toch?

We komen enkele dagen voor de wedstrijd bij jullie terug met informatie over omwisselen, training bekijken en wedstrijdbezoek.

https://twitter.com/AjaxFancare/status/1097409493913219073

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >