Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax Life 14: Verlangen

Ajax is naarstig op zoek naar de juiste vorm. Voor Kasper Dolberg geldt na een kalenderjaar vol blessureleed min of meer hetzelfde. We spraken de Deense spits zeer uitgebreid. Je leest alles in Ajax Life 14!

07 februari 2019 - 15:21

De spitspositie bij Ajax is dit seizoen niet onomstreden. Als het aan Dolberg ligt, gaat dat in 2019 veranderen. In onze nieuwe krant een openhartig gesprek met de Deen over blessureleed, Ajaxtrainers, wijze lessen en stuivertje wisselen in de spits. "Op een goede dag volgde soms twee opeenvolgende slechte dagen. Op sommige momenten vroeg ik me af of ik mijn oude niveau nog wel zou halen."

Ajax speelt zaterdag de belangrijke uitwedstrijd tegen Heracles Almelo, maar we kijken ook vast vooruit naar de thuiskraker tegen Real Madrid. We zoomen in op de spelmaker van de Koninklijke: Luka Modric. Hoe kan Ajax de Kroaat, die ooit hoog op het Amsterdamse verlanglijstje stond, tegenhouden?

Ook kijken we terug op een stukje historie tussen Ajax en Real. We zoomen in op de transfer van Klaas Jan Huntelaar naar Madrid als voorbeeld van hoe het niet moet. Het was een goed leermoment aan de onderhandelingstafel in 2008. De spits was overigens de laatste overstapper van Ajax naar de Spaanse hoofdstad.

We maken in deze krant bekend dat de uiting volgend jaar transformeert naar een magazine. Uit onderzoek onder onze leden blijkt dat liefst tachtig procent van de ondervraagden liever tien keer per seizoen een magazine ontvangt dan twintig keer een krant. Aan die wens geven we gehoor vanaf het begin van volgend seizoen. In Ajax Life 14 lees je er meer over.

Dit en nog veel meer in de nieuwe krant die vrijdag op de deurmat ploft bij onze leden. Check ook de puzzel op de laatste pagina, want er valt een uitshirt met de handtekening van Dolberg te winnen!

Onze krant wordt alleen opgestuurd naar leden van de Supportersvereniging Ajax en is dus niet te koop in de winkel. Wil jij hem wél ontvangen? Sluit je dan bij ons aan! Een lidmaatschap tot einde seizoen kost maar 14 euro!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >