Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax gunt leden SV Ajax extra kans op kaartjes Real-thuis

De Johan Cruijff Arena is stijf uitverkocht, maar we hebben goed nieuws: er komen nog kaarten vrij! Het gaat om kaarten die de Uefa teruggeeft aan Ajax, terwijl het Real Madrid niet is gelukt om het uitvak uit te verkopen. De kaarten zijn exclusief beschikbaar voor leden van SV Ajax.

08 februari 2019 - 16:08
extrarealcar
Dit wordt echt je allerlaatste kans op kaartjes! © De Brouwer

Ajax heeft besloten om de kaartjes die het retour krijgt in eerste instantie ter beschikking te stellen aan leden van Supportersvereniging Ajax. SV Ajax-leden moesten begin dit jaar bij de reguliere verkoop binnen enkele minuten hun slag slaan.

Precies daarom wordt de extra verkoop op dit punt vervolgd, omdat leden van SV Ajax normaal gesproken een dag voorrang hebben voor het aanschaffen van kaartjes. Seizoenkaarthouders hebben uitgebreid de mogelijkheid gehad en gegrepen om kaartjes te kopen voor de kraker in de achtste finales van de Champions League.

Hierdoor bleven er in eerste instantie ‘slechts’ zo’n 5000 kaarten over voor onze leden. De club is nu van mening dat de trouwe leden van SV Ajax kans moeten kunnen maken op deze extra kaarten. Zorg dat je dinsdag 12 februari om 10.00 uur klaar zit en scherp bent, want dit is het moment waarop de kaartjes beschikbaar komen. Het gaat om een kaartje per barcode.

Het gaat om enkele honderden vrijgekomen kaarten en zeker geen duizenden. Die paar honderd kaartjes zijn supersnel weg, waardoor ‘gewone’ clubcardhouders niet aan de beurt komen. Toch zijn we maar wat blij dat enkele honderden Ajacieden woensdag (aftrap 21.00 uur) alsnog van de partij zijn bij hopelijk weer een mooi Europees avondje!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >