Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ziyech zoekt ‘zijn’ veldbestormertje en plaatst oproep op socials

Het was misschien wel het moment van de wedstrijd: de kleine Yassine Hussairy klom tijdens Lille - Ajax (0-2) over de boarding en rende via het veld naar zijn grote held Hakim Ziyech. De spelmaker van Ajax is nu op zoek naar zijn kleine bewonderaar.

06 december 2019 - 15:28
ziyech-12005
Dit was hét moment van Lille - Ajax. © Pro Shots

Wat is er aan de hand? Nou, Ziyech was in de veronderstelling dat hij zijn wedstrijdshirt na het laatste fluitsignaal aan de vader van het jongetje had gegeven. Het blijkt nu echter dat iemand zich heeft voorgedaan als vader van Yassine, waarna het shirtje doodleuk op Ebay verscheen. Daar sprak natuurlijk iedereen schande van, maar dat blijkt dus niet helemaal terecht, want Yassine heeft het shirt nooit gehad.

Het mooie is dat Ziyech het er niet bij laat zitten. Hij zoekt zijn bewonderaar, wellicht om hem toch dat te kunnen geven wat hem toegezegd was.

Ziyech schrijft op zijn Instagram-pagina: “Attentie volgers en wie dit bericht ook leest. Ik probeer in contact te komen (met de ouders van) het kindje dat op het veld naar mij toe rende tijdens Lille - Ajax! Laat hem weten dat ik hem zoek, want ik heb mijn wedstrijdshirt gegeven aan een man die claimde dat hij de vader van het kind was. Klaarblijkelijk is hij niet de vader en heeft hij het shirt ook niet gegeven.”

“Stuur me asjeblieft een DM met een van de Facebook- of Instagram-accounts van de familie. Mensen die me erin proberen te luizen, zoals de man die ik hierboven benoem, worden geblokkeerd.”

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Almarssadpro ⚽️🇲🇦 (@almarssadpro) op

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >