Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ice*Amsterdam, de gezelligste schaatsbaan!

Dit jaar wordt het Museumplein weer omgetoverd tot een winterse ijsbeleving. Ice*Amsterdam keert als gezelligste schaatsbaan van de hoofdstad terug op zijn vertrouwde locatie in hartje Amsterdam en wij mogen IJsclub vriendenpassen met onbeperkt toegang voor de hele maand januari weggeven aan onze leden!

20 december 2019 - 14:56
ijsbaan-1200
Lekker zwieren en zwaaien op het Museumplein! © Ice*Amsterdam

Heel januari onbeperkt schaatsen op het Museumplein? Dat kan, want jong en oud glibbert tot en met 2 februari over de ijsbaan in het centrum van onze stad. Wij mogen onder onze leden zogeheten vriendenpassen verloten, waarmee je de hele maand januari gratis kunt komen schaatsen.

Dat alles gebeurt bij Ice*Amsterdam, dé ontmoetingsplek waar je samen met je vrienden en familie geniet van een warme mok chocolademelk, de mooiste winterse foto’s maakt met het Rijksmuseum op de achtergrond en onder een replica van de Magere Brug door kunt schaatsen.

Sta je liever langs de zijlijn, geen probleem! Naast het schaatsen is er volop mogelijkheid om cultuur te snuiven, te borrelen, een drankje te doen, te shoppen of juist heerlijk te relaxen. In Bistro IJsclub kun je, uitkijkend op de winterse activiteiten, genieten van lekkere hamburgers, smeltende kazen of (h)eerlijke broodjes

Wat mogen we weggeven?
We mogen van Ice*Amsterdam zogeheten vriendenpassen (t.w.v. 60 euro) verloten onder onze leden van Ajax Life (2 vriendenpassen), Ajax Jonge Schare (2 vriendenpassen) en de Ajax Kids Club (2 vriendenpassen). Met een vriendenpas krijg je de hele maand januari onbeperkt toegang tot de schaatsbaan. Supergaaf toch?

Wil je kans maken op deze toffe prijs? Dan moet je het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Meedoen kan tot en met zondag 29 december. Daarna wordt met de winnaars contact opgenomen.

Prijsvraag: Hoeveel doelpunten maakte Dusan Tadic vorig seizoen in de eredivisie?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan snel bij ons aan!

[gravityform id="433" title="true" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >