Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voor een tientje naar Ajax - SV Spakenburg!

We weten alvast dat Ajax - SV Spakenburg de enige thuiswedstrijd wordt in het toernooi om de KNVB-beker. De loting heeft nu al uitgewezen dat de Ajacieden verder alleen maar uitduels spelen. Dit bekerpotje is dan ook de uitgelezen kans om de Johan Cruijff Arena te bezoeken en om de prijs hoef je het ook al niet te laten!

23 december 2019 - 16:52
infobekerajaspacar
Het laatste thuisduel van Ajax om de KNVB-beker was tegen Heerenveen. © Pro Shots

Kaartjes voor de wedstrijd van bekerhouder Ajax tegen Spakenburg kosten namelijk slechts een tientje! Het betreft hier kaartjes op de korte zijde – achter de doelen dus – maar dit zijn werkelijk prima plekken. Zit je liever op de lange zijde? Dan betaal je 20 euro.

Grote kans dat je een plekje kunt uitkiezen voor deze wedstrijd in de achtste finales van het bekertoernooi en daarom is het mogelijk om een kwartet kaartjes per bestelling af te rekenen. Overigens gaat in eerste instantie alleen de eerste ring open en is de keuze in die zin beperkt.

We hopen eigenlijk van harte dat ook de tweede ring met Ajacieden wordt gevuld. Ajax kan bij de meeste wedstrijden de Johan Cruijff Arena wel drie keer vullen en daarom wordt dit het moment om aan te tonen dat dit inderdaad het geval is! De verkoop start dinsdag en dan zijn eerst de seizoenkaarthouders aan de beurt.

Leden van SV Ajax moeten vrijdag, direct na Kerst dus, in de startblokken staan en stipt om 10.00 uur scherp zijn. Als je niet zo bekend bent in de Ticketshop van Ajax, raden we van harte aan om eerst deze instructievideo te bekijken. Als je die hebt gezien, verloopt het kopen van kaartjes vast soepeler.

Ajax - Spakenburg wordt woensdag 22 januari gespeeld en de aftrap is om 20.45 uur. Die aftraptijd is wellicht niet zo kindvriendelijk, maar hopelijk mag de jonge supporter een keertje laat opblijven. Grote kans dat Ajax ervoor zorgt dat deze 'investering' het dubbel en dwars waard is.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >