Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Veiling Ajax Foundation: Bied mee op toffe matchday-uitingen op canvas

We kennen inmiddels allemaal de matchday-uitingen op internet, die door Ajax op de wedstrijddag de wereld in worden geslingerd. Vaak prachtig vormgegeven plaatjes die onwijs tot de verbeelding spreken. Wil jij zo'n mooi kunstwerk thuis aan je muur hangen? Die kans is er nu!

04 december 2019 - 12:06
matchday-1200
Nicccooooo! © Ajax Images

Het zijn precies de afbeeldingen die zorgen dat je nóg meer zin krijgt in een wedstrijd. Het draagt bij aan de voorpret. Niet voor niks is #matchday een populaire hashtag op socials. Op een aantal van de matchday-uitingen kun je nu een bod uitbrengen. Het bieden per item start bij 250 euro en de opbrengst gaat naar het goede doel.

Wat is precies het verhaal? Je kunt tot en met 11 december, 20.00 uur, bieden op exclusieve door de spelers gesigneerde canvasdoeken. De opbrengt van deze online veiling komt volledig ten goede aan de Ajax Foundation.

De Ajax Foundation wil dat alle kinderen gelijke kansen krijgen en uitzicht hebben op een toekomst waarin zij hun talenten kunnen ontplooien en verder ontwikkelen. Daar investeren ze dus ook in. Je kunt hier nog veel meer lezen over wat de foundation allemaal doet.

Je kunt in elk geval via Ajax.nl/art bieden op serieus tof vormgegeven matchday-uitingen. Het gaat om canvasdoeken op A1-formaat, dus het is zaak om serieus wat ruimte aan je gang-, woonkamer- of slaapkamermuur vrij te maken. We hebben het over Ajaxkunst van 60 centimeter bij 80 centimeter.

De doeken zijn onder anderen ondertekend door Nico Tagliafico, Erik ten Hag, Daley Blind, Hakim Ziyech, Donny van de Beek, Sjaak Swart, Matthijs de Ligt, Edwin van der Sar, Dusan Tadic en Klaas Jan Huntelaar.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >