Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe tem jij de Witte Leeuwen van Telstar?

Zeker, het is effe slikken als je drie keer op rij verliest, maar onze zin in Telstar - Ajax werd er niet minder door. De Ajacieden lopen op hun tandvlees en Erik ten Hag stelt pleisters te moeten plakken. Welke verbanden leg jij richting de volgende ronde in de KNVB-beker?

18 december 2019 - 09:29
ten-hags-elf-12005
Ekkelenkamp won al eens dit seizoen in Velsen-Zuid. Gun jij hem die kans weer? © Pro Shots

Erik ten Hag heeft al laten weten dat hij de confrontatie met Telstar serieus neemt en een sterke opstelling wil formeren om de Witte Leeuwen van Telstar te temmen. Toch zijn wij onwijs nieuwsgierig hoe jij dit zou aanpakken, als je de trainer van Ajax was.

Gun je Dusan Tadic, Hakim Ziyech en Nico Tagliafico een adempauze? Maak je gebruik van ervaren mannen als Klaas Jan Huntelaar, Andre Onana of Siem de Jong? Of gooi je liever jongelingen als Lassina Traoré, Quinten Timber, Noa Lang, Jurgen Ekkelenkamp en Ryan Gravenberch voor de Witte Leeuwen?

Het kan ook zijn dat je een rol weggelegd zien voor iemand als Carel Eiting of Razvan Marin. Eigenlijk is de wedstrijd tegen Telstar onwijs geinig om eens lekker te rommelen met de opstelling, maar zorg wel dat het een winnende formatie blijkt, want een bekerfinale in De Kuip is toch wel echt het doel.

Met welke basiself denk jij op Sportpark Schoonenberg door te stoten naar de volgende ronde in de beker? Je kunt jouw optimale basisformatie – net als de mannen hieronder – samenstellen in onze app. Tim kiest er bijvoorbeeld voor Sontje Hansen op de linkerflank te posteren, samen met Juan Familia-Castillo. Roene daarentegen kiest voor Boy Kemper achterin en Hassane Bandé op rechtsbuiten.

Wil jij jouw opstelling maken en delen? Zet dan snel onze app op je mobieltje! Goed om te weten is dat nog niet alle spelers van Jong Ajax en Onder 19 in de app staan, want van lang niet iedereen is een rugnummer bekend. Maar goed, daar kun je wel een mouw aan passen, zoals Tim hieronder heeft gedaan.

Hoe dan ook, wij zijn benieuwd naar jouw opstelling. Ga naar het tabblad ‘de tribune’ en selecteer Telstar – Ajax om daarna elf spelers richting de juiste positie te slepen en de tactiek te bepalen. Als je klaar bent, dan is het een kwestie van je opstelling delen via sociale media voorzien van het label #tenhagself.

Succes!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >