Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hag: 'Geen Promes, wel Onana tegen Valencia'

De belangrijke Champions League-confrontatie tegen Valencia staat voor dinsdag op het programma. Het goede nieuws is dat doelman Andre Onana fit genoeg lijkt voor deze kraker. Quincy Promes haakt definitief af.

09 december 2019 - 15:34
onana-12001
Gelukkig, Onana lijkt 'gewoon' van de partij tegen Valencia! © Pro Shots

Er leek een dikke streep door de aanwezigheid van Onana te gaan, maar Erik ten Hag liet tijdens de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd weten dat hij verwacht over Onana te kunnen beschikken. Wel stelde de trainer dat Quincy Promes zeker niet meedoet. De aanvaller heeft last van een spierblessure.

Dat Onana het doel kan verdedigen in de Johan Cruijff Arena is echter een hele geruststelling. Ten Hag: “Er is een MRI bij Andre gemaakt om dingen uit te sluiten en daarop was niks te zien.”

Overigens moet Valencia het wel doen zonder zijn vaste keeper, want Jasper Cillessen kampt met een blessure en hij zal in de Johan Cruijff Arena vervangen worden door Jaume Doménech.

De Spanjaarden kunnen overigens ook niet beschikken over aanvallers Concalo Guides, Denis Cheryshev en Maxi Gómez. Daarnaast zijn middenvelders Geoffrey Kondogbia en Kang-in Lee niet van de partij en kijkt rechtsback Cristiano Piccini noodgedwongen vanaf de zijlijn toe.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >