Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Pakkende tekst en mooie beelden als ode aan Zuidoost

We kunnen de Johan Cruijff Arena wel dromen. En iedereen die wel eens of zelfs regelmatig naar het stadion afreist, kent de omgeving waarschijnlijk ook wel. Maar ken jij alleen de binnenste ring of ook de buitenste schil? Laat je verrassen door deze ode aan Zuidoost.

31 december 2019 - 11:07
odezuidoostcar

Je staat er misschien niet altijd bij stil als je een wedstrijd van Ajax bezoekt, maar Zuidoost is een bijzonder stukje Amsterdam. Of moeten we het over de Bijlmer hebben? Hoe dan ook, Bijlmer of Zuidoost... Het maakt eigenlijk niet uit.

Het gaat erom wat er gebeurt, als je bereid bent om misschien iets verder te kijken dan je neus lang is. Er gebeurt van alles in dit deel van de stad en misschien zal er ook nog van alles moeten gebeuren, maar het is nooit te vroeg of te laat voor een ode aan.

Precies dat is wat er in deze video wordt uitgebracht: een ode, aan Zuidoost! Je kunt de beelden misschien al wel dromen, maar het is leuker om ernaar te kijken. Al helemaal in combinatie met rake woorden, want dat zijn ze. Rake woorden als passende tekst.

Het is geen nieuwe video, maar in deze nieuwsluwe Ajaxdagen was het misschien wel eventjes leuk om deze video onder de aandacht te brengen. Graag gedaan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >