Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Mooi! Supporters steken spelers hart onder de riem na verliesbeurt

Nee, er gebeurde vrijdagavond maar weinig moois. Ajax voetbalde bepaald niet sprankelend en Willem II voerde het bedachte plan tot in perfectie uit. Op zo'n avond kan het dus blijkbaar een keertje gebeuren dat je met 0-2 verliest. Desondanks gebeurde er na afloop iets bijzonders.

07 december 2019 - 12:17
hartriemajawilcar
Er zijn wel eens nederlagen slechter verteerd... © De Brouwer

De ene nederlaag is de andere nederlaag niet, zo blijkt maar weer. Het is natuurlijk ook pas de eerste verliesbeurt in de eredivisie. En dat zo'n beetje halverwege het seizoen. Het is jammer en zonde, maar tegenslagen horen erbij onderweg naar glorie.

Dat hebben we vorig seizoen natuurlijk net zo goed kunnen ervaren. Oh, wat hebben we een glorie beleefd! Die glorie is precies de reden dat er geen enkele paniek hoeft te zijn. Als Ajax bij de les is, komt het toch snel weer goed? Dat is de gedachte die momenteel bij velen overheerst.

Dat neemt natuurlijk niet weg dat een tik op de kin flink pijn kan doen. Die pijn werd direct na het laatste fluitsignaal door de F-side verbeten. En er werd niet gefloten, maar gezongen. Als blijk van waardering voor de goede prestaties waarop Ajax nog altijd kan leunen.

Het is nu alleen wel zaak om die goede prestaties om te zetten in iets moois. Daar gaan we na het weekeinde weer keihard voor. Met z'n allen en zij aan zij. Het voorschot werd vrijdag rond de klok van 22.00 uur al gegeven door de F-side, dat 'Mijn Club' inzetten en fraai ten gehore bracht.

Aanvoerder Dusan Tadic kon het gebaar van de supporters absoluut waarderen. “Het was een heel mooi moment van onze supporters en dat waardeer ik zeker. Dank je wel. Het is mooi om te zien dat we altijd samen zijn en we staan gelukkig nog steeds bovenaan.

https://twitter.com/vanpogototpopo/status/1203061601940717569

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >