Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Los onze kerstpuzzel op en maak kans op dikke prijzen!

De kerst is in aantocht en dan weten trouwe leden hoe laat het is! Juist, tijd voor de Ajax Life Kerstpuzzel. Je mag dus weer flink puzzelen tijdens de feestdagen en we hebben een fraai prijzenpakket voor je samengesteld!

19 december 2019 - 13:04
kerstpuzzel-1200
Je mag weer flink puzzelen tijdens de feestdagen! © Ajax Life

Onze puzzelmaker heeft weer zijn best gedaan om een uitdagende puzzel te maken. Daarin komen natuurlijk de vele heerlijke hoogtepunten van kalenderjaar 2019 terug, want wat maakten we mooie dingen mee als supporter van de mooiste club van Nederland. Natuurlijk wordt in de puzzel ook je algemene voetbalkennis getest.

Los van dat de puzzel oplossen een prima tijdverdrijf is zo rond de (in Nederland voetballoze) feestdagen, hebben we ook weer erg toffe prijzen weg te geven.

Zo maak je onder meer kans op kaarten voor Ajax - Getafe en Ajax - PSV. Dat is al prima, maar we geven ook een gesigneerd thuis- en uitshirt weg evenals de nieuwste Ajaxboeken. Wat te denken van het boek BASTA (Edwin Schoon) over Marco van Basten, het boek KEIZER (Jaap Visser) en het boek 'Het Nieuwe Ajax' (Menno Pot)?

Verder kun je trainingsshirts en -polo's winnen uit zowel de thuis- als uitcollectie. Nou ja, kijk maar snel op pagina's 80 en 81 van het nieuwe magazine Ajax Life.

Vul als je uitgepuzzeld bent, onderstaand formulier in. Meedoen kan tot en met 15 januari 2020. Met de winnaars nemen we contact op.

Succes en heel fijne feestdagen!

Wil je het magazine Ajax Life ook ontvangen? Sluit je dan aan bij Supportersvereniging Ajax.

[gravityform id="431" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >