Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Last-minute extra kaarten in de verkoop voor Ajax - Valencia!

Er komen nog kaartjes vrij voor Ajax - Valencia voor leden van SV Ajax! Het gaat niet om duizenden kaartjes, maar toch! Wil jij een poging wagen om zo'n vrijgekomen stoeltje te bemachtigen? Zorg dan dat je om 14.00 uur ingelogd en wel in de startblokken staat van het online ticketplatform.

09 december 2019 - 12:09
extra-kaarten-1200
Ajax - Valencia wordt spannend. Heel erg spannend. Ben jij erbij? © De Brouwer

De extra kaartjes komen vrij voor sowieso de spannendste van alle zes groepswedstrijden in de Champions League. Zo kunnen we de confrontatie tegen Valencia gerust beschouwen. Als lid van SV Ajax krijg jij de kans om die kaartjes te kopen! Je moet er wel echt snel bij zijn, want je zult niet de enige zijn die als een roofdier klaar zit.

Ajax doet het hartstikke goed in de groepsfase, maar is met tien punten nog altijd niet verzekerd van overwintering in de Champions League. Het moet minimaal een gelijkspel halen tegen Valencia om opgelucht adem te kunnen halen.

Een punt is genoeg, maar een overwinning zou natuurlijk helemaal fijn zijn. Kortom, we kunnen ons prima voorstellen dat je bereid bent om de ploeg in de Johan Cruijff Arena naar weer een mooi resultaat te schreeuwen!

En precies dat is wat je dinsdag vanaf 21.00 uur kunt doen als je in de laatste ronde van de verkoop nog kaartjes weet te scoren. De spelregels voor de laatste kaartjes voor Valencia-thuis zijn als volgt: alleen voor SV Ajax-leden, één kaartje per barcode en gebruik de code zoals die staat weergegeven in je account.

Het gaat niet om stapels kaarten die in de verkoop worden gedaan, maar alles bij elkaar verwachten we in de rebound genoeg blije leden te treffen. De kaartjes komen overigens vrij omdat Valencia lang niet alle beschikbare plekken in het uitvak afneemt en ook de invulling van cameraposities doet ter zake.

Het belangrijkste is dat je er snel bij bent, dus druk stipt om 14.00 uur op F5 om daarna zo snel mogelijk de stappen te doorlopen en een stoeltje veilig te stellen. Succes!

https://twitter.com/AjaxFancare/status/1203995129247358977

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >