Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop FC Groningen-uit

Zo op de valreep van 2019 wordt veel achterom gekeken, maar we richten het vizier ook alvast een beetje op het nieuwe jaar. Op 2020. Op de eerste uitwedstrijd van het nieuwe decennium om precies te zijn. Dat is FC Groningen-uit en er is inmiddels informatie over de kaartverkoop beschikbaar.

31 december 2019 - 12:54
info1920groajacar
Dankzij Huntelaar ging de zon ook figuurlijk schijnen. © Pro Shots

Als het gaat over een uitduel met Groningen gaan de herinneringen als vanzelf terug naar de goal van Klaas Jan Huntelaar. Wat was de opluchting groot vorig seizoen toen hij zich ontdeed van een verdediger en de bal tegen de touwen trapte! En wat was de opluchting groot toen de VAR zijn fiat gaf.

Zonder dat doelpunt was 2019 misschien als een heel ander jaar de boeken ingegaan en we hopen dat een treffer tijdens de komende editie van Groningen – Ajax wederom de opmaat vormt voor mooie dingen die volgen. Wie dat sowieso hopen, zijn de 1100 Ajacieden in het uitvak.

Want inderdaad, er zijn 1100 kaartjes beschikbaar voor supporters van Ajax. De worden verdeeld over twee groepen: er zijn 525 uitfans welkom verspreid over 175 auto's. Oftewel: drie supporters per auto. De andere 575 supporters worden zondag 26 januari per bus naar de Euroborg gereden. De aftrap is gelukkig om 14.30 uur.

Omdat er sprake is van twee verschillende vormen van wedstrijdbezoek, worden er ook twee kaartprijzen gehanteerd. Rijd je met eigen vervoer? Dan betaal je 13,95 euro plus je eigen benzine. Stap je in de bus? Dan kost een retourtje 29,82 euro alles inclusief. Als je graag in zo'n handige SV Ajax-bus wilt stappen, dien je een buskaartje te kopen.

Is er nog iets anders dat je moet weten? Oh jazeker! De kaartverkoop begint zaterdag 4 januari voor Ajacieden met een plusje op hun uitkaart en de 11e vindt de grote loterij plaats. Die dag opent ook de inschrijving voor reizen per SV Ajax-bus.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >