Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Huntelaar richting Telstar-uit: ‘Het hele team is getergd’

Ajax wordt woensdagavond in Velsen-Zuid gesteund door in elk geval 350 Ajacieden in het uitvak. Klaas Jan Huntelaar is blij met de steun van de supporters, ook nu het allemaal even minder gaat.

18 december 2019 - 15:00

De aftrap op Sportpark Schoonenberg vindt plaats om 18.30 uur en volgens Huntelaar is de ploeg erop gebrand door te bekeren. De aanvaller zal gewoon willen starten, zoals hij dat altijd wil. Het is de vraag welke namen Erik ten Hag op het wedstrijdformulier zet. Ook de snelle Lassina Traoré kan een optie zijn voor de trainer.

“Het hele team is getergd. Nu moeten we laten zien dat we er als team staan en de laatste twee wedstrijden goed afsluiten. Dan sta je bovenaan en ben je door in de beker. Het duel tegen AZ? Het liefst zou je die wedstrijd over willen spelen, maar ja, dat gaat niet,” aldus Huntelaar tegenover Ajax TV.

Huntelaar geeft toe dat de sfeer wel eens beter is geweest op de club, maar dat is logisch als er drie keer achtereen wordt verloren en je uit de Champions League gekegeld wordt. Dat neemt niet weg dat het uitvakje van Telstar woensdagavond uitpuilt en vermoedelijk zitten er ook genoeg Ajacieden in de eveneens stijf uitverkocht thuisvakken.

“Natuurlijk is er een bepaalde onrust onder de spelers en de supporters. Ik moet wel zeggen dat het top is hoe de fans ons steunen. Ze waren ook in Alkmaar positief en zagen wel dat we gehavend waren, maar vol de strijd aangingen.”

Volgens de routinier heeft het geen zin om te veel terug te kijken op de teleurstellingen die geslikt moesten worden. “Dat moet je achter je laten. De volgende wedstrijd staat weer voor de deur. We moeten gewoon zorgen dat we het omdraaien naar die flow die we daarvoor hadden. We moeten ons niet focussen op het negatieve, maar zorgen dat we die vibe weer krijgen.”

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >