Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bussen zetten ook koers naar topper tegen AZ

We weten officieel nog niet eens of de wedstrijd ook wordt gespeeld, maar je kunt maar beter het zekere voor het onzekere nemen. De kaartverkoop is al onderweg en straks start ook de inschrijving voor onze handige SV Ajax-bussen, want natuurlijk gaan die rijden als AZ-uit inderdaad wordt gespeeld.

09 december 2019 - 09:10
busjes1920azuitcar
Juichen uit bij AZ is alweer eventjes geleden... © De Brouwer

We moeten afwachten of het licht vanuit de gemeente Alkmaar op groen springt, maar als dit het geval is zoals iedereen bij AZ verwacht, moet er snel gehandeld worden. Het stadion moet in orde worden gemaakt voor de terugkeer naar huis, maar er zijn natuurlijk ook gewoon uitfans welkom.

Het lijkt erop dat Ajax de steun van een vol uitvak goed kan gebruiken. De koppositie staat tegen AZ op het spel en dan is het wel zo fijn als 750 kelen de Ajacieden vooruit schreeuwen. De aftrap van AZ-uit is zondag 15 december om 16.45 uur en dus hoef je nu niet zo vroeg op, maar zorg dat je scherp bent!

Eerst bij het kopen van een kaartje. Je hebt er kort na tienen al eentje voor 13,95 euro en als je een kaartje hebt gescoord, wordt het daarna tijd om een plekje in een van onze bussen te bemachtigen. Einddoel is het Afas Stadion, maar eenmaal daar aangekomen is het toch vooral de bedoeling om door te stoten.

Als je liever met de bus die kant op gaat, behoort dit tot de mogelijkheden. Onze handige SV Ajax-bussen zetten namelijk ook koers richting Alkmaar. Deze rijden vanaf de Amsterdamse Middenweg (30 plekken) en station Sloterdijk (10), maar vervoer is ook mogelijk vanuit Almere/Duivendrecht (7), Den Bosch (19) en Leiden (22).

Er moet dit keer wel een bedrag worden ingelegd, omdat er officieel sprake is van een autocombi. Leden van SV Ajax betalen een tientje, niet-leden moeten 15 euro inleggen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >