Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

En weg is de ongeslagen status van Ajax...

We zijn eraan gewend om positief te worden verrast door Ajax. Maar dit? Dit was een negatieve verrassing. Je proefde ergens wel dat het iets minder draaide als gevolg van blessures en pijntjes, maar 0-2 tegen Willem II? Dat hadden niet veel mensen voorspeld. Het gebeurde echter wel.

07 december 2019 - 11:50
openerfotosajawilcar
De decembermaand wordt eventjes doorbijten voor Ajax! © Pro Shots

Je kunt een keertje verliezen en er is geen enkele reden voor paniek, maar toch. Je begint toch liever goed gemutst aan een belangrijke week, waarin wedstrijden tegen Valencia en AZ staan gepland. En ook al wordt er nu gevreesd, dan moet Ajax ons maar weer positief verrassen.

Op een andere dag waren de kansjes die zich voordeden genoeg om van Willem II te winnen, maar nu niet. We willen daarmee niets afdoen aan de prestatie van de Tilburgers. Nee hoor, we proberen alleen de moed er een beetje in te houden.

Precies zoals de F-side direct na afloop deed, want de spelers waren zo sportief om 'gewoon' een rondje te maken. Er werd geklapt en gezongen, als hart onder de riem. Het zegt veel over wat er eerder dit jaar allemaal is gebeurd. Er ligt een fundering en die is nu heus niet weg, toch?

Helaas wordt dit niet het leukste fotoverslag van het seizoen, maar toch. De foto's zijn van De Brouwer en Pro Shots.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >