Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax - Valencia in stadion, Ziggo Dome én nu ook Pathe Arena

Tjongejonge, wat kijken we uit naar het treffen tussen Ajax en Valencia! De wedstrijd raakte sneller dan het licht uitverkocht, waarna kaartverkoop voor de Viewing Party in de Ziggo Dome van start ging. Nu brengt ook Pathe Arena de kraker op het grote scherm.

06 december 2019 - 10:23
pathe-1200
Ajax valt dinsdag te volgen in stadion, Ziggo Dome en bioscoop! © Pro Shots

De bioscoop naast het stadion brengt de ontknoping van de groepsfase op het grote scherm. Een kaartje kost vijf euro en kun je hier bestellen. Het kan een goed alternatief zijn voor Ajacieden die naast een kaartje grepen voor een plekje op de tribune van de Johan Cruijff Arena.

Het stadion puilt dinsdag 10 december uit met Ajacieden en had misschien wel vijf keer uitverkocht kunnen raken. Niet zo gek, want Europese avondjes zijn geweldig en nu blijkt de confrontatie met Valencia ook nog eens cruciaal als het gaat om overwinteren in de Champions League.

Ook het Ziggo Dome loopt flink vol, want daar vindt de tweede Ajax Viewing Party plaats. De eerste tegen Real Madrid was een groot succes en de verwachting is dat de zaal zich weer vult met wit-rood-wit.

Sunnery James & Ryan Marciano, Ky-Mani Marley en Sevn Alias zijn de artiesten die van de partij zijn in Ziggo Dome. Deze drie artiesten treden op voordat de wedstrijd wordt uitgezonden op een groot scherm. Er zijn nog wat kaarten beschikbaar voor de Viewing Party, dus grijp je kans.

En voor meelezende Spanjaarden, een kaartje voor de Viewing Party geeft je geen toegang tot de Johan Cruijff Arena.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >