Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win kaartjes voor Ajax - Heracles!

Heb jij zin om Nico, Donny, Hakim, Andre en hun ploeggenoten te zien spelen? Dat kan misschien op zaterdagavond 23 november om 19.45 uur tegen Heracles. Jij kunt als Ajax Kids Clublid kaartjes winnen voor deze wedstrijd in de Johan Cruijff Arena. Check snel onze prijsvraag!

11 november 2019 - 11:18
ajax-heracles-win-1200

Wedstrijden tegen Heracles zijn de laatste jaren best spannend. Vorig seizoen werd het 1-1 in de Arena en uit verloor Ajax zelfs met 0-1... Dus Ajax kan jouw hulp prima gebruiken. Hoe? Door de spelers aan te moedigen! Klappen, zingen, springen!

Je kunt twee kaartjes winnen voor deze leuke pot voetbal. Overleg dus snel met je vader of moeder. Wie weet kun jij papa, mama of iemand anders meenemen naar het Ajaxstadion. Een wedstrijd van Ajax bekijken is deze dagen extra gaaf, want wat spelen de mannen leuk voetbal!

We verloten drie setjes van twee kaarten onder leden van de Ajax Kids Club (Dribbelaartjes, 4-5 jaar en Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar). Om de kaartjes te kunnen winnen, moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder.

Je kunt meedoen tot en met zondag 17 november. Een dag later zoeken we contact met de winnaartjes.

Prijsvraag: Wie stond vorig seizoen in de spits bij Ajax toen Heracles op bezoek kwam?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van de Ajax Kids Club en genieten van veel voordelen? Sluit je dan snel bij ons aan!

[gravityform id="405" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >