Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ook wedstrijd met vele gezichten levert Ajax drie punten op

Je hebt soms tussendoortjes die snel weer vergeten worden, maar PEC-uit? Er gebeurde alles bij elkaar opgeteld best wel veel en daar moet Ajax enerzijds zijn voordeel mee doen, terwijl het anderzijds dient als goede les. Ondertussen werd het 2-4 en kan de focus op Chelsea!

02 november 2019 - 11:18
openerfotospeccar

Het is een tijdje geleden dat Ajax nog eens op vrijdag voetbalde, al behoort het wel tot de favoriete dagen van de club als je kijkt naar de resultaten. Die goede reeks kreeg in Zwolle een vervolg, maar die conclusie werd bijna iets te voorbarig getrokken.

De Ajacieden moeten leren dat een wedstrijd negentig minuten duurt en geen twintig, ook niet als het 0-3 staat. En ook moet er iets beter worden omgegaan met wisselingen, ook als die puur uit nood moeten worden doorgevoerd. Tenslotte vragen we ons af: mogen alle clubs voortaan zo uitdelen als Ajax op bezoek komt?

We kunnen de gang van zaken nu afdoen als een wijze les en wie weet heeft Razvan Marin weer wat vertrouwen opgedaan. De Roemeen maakte van de drie invallers de beste indruk en hij kon een opstekertje eventjes goed gebruiken. Hopelijk volgt er meer, zoals we ook benieuwd zijn naar meer toverkunsten van Hakim Ziyech als nummer tien!

Maar eerst gaan we foto's kijken gemaakt voor, tijdens en na PEC - Ajax, door De Brouwer en Pro Shots.

Als je ons fotoverslag 'uit' hebt, willen we jullie vragen om je stem uit te brengen. Want ook tijdens PEC - Ajax is jou een Ajacied van de Wedstrijd opgevallen. Als je die speler aan ons doorgeeft, zorgen wij voor het verdelen van de punten. Stemmen doe je hier!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >