Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Mascottes beleven heerlijk avondje Ajax - Heracles!

Het echte 'heerlijke avondje' volgt tijdens pakjesavond, maar de prijswinnende Ajax Kids Clubleden die met de spelers mee het veld mochten oplopen bij Ajax - Heracles beleefden al een heerlijk avondje. Check snel ons fotoverslag!

25 november 2019 - 09:40
aja-her-mascottes-1200

Het is altijd superleuk om te kijken naar de gezichtjes van onze Ajax Kids Clubmascottes voor, tijdens en na de wedstrijd. Vooraf zijn ze of heel druk, of juist stil en een beetje zenuwachtig. Dat was ook bij de wedstrijd Ajax - Heracles die de Ajacieden makkelijk met 4-1 wonnen.

De leukste foto zie je hierboven. Kijk dat knulletje links. Twee gebalde vuistjes! Hij is net met de spelers van Ajax het veld opgelopen en het enthousiasme spuit vlak erna uit zijn oren! Vanaf de tribune zagen de mascottes hoe Ajax vier doelpunten maakte en soms weer prachtig voetbal lieten zien. 

Een mooie avond eindigde met de uitreiking van een mooie mascotte-diploma. En nu op weg naar dat andere heerlijke avondje. De foto's hieronder zijn gemaakt door fotograaf De Brouwer. 

Wil je ook meedoen aan prijsvragen of evenementen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >