Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Kom doelpunten maken in de rust bij Ajax - Willem II!

We hebben lekker nieuws voor Ajaciedjes vanaf zes jaar, want er zijn weer Fun Games bij Ajax - Willem II. We gooien er dus snel een prijsvraag uit. Doe mee en maak kans op een onvergetelijke avond in de Johan Cruijff Arena!

15 november 2019 - 09:48

Meedoen aan de Ajax Fun Games is helemaal te gek, zoals je hierboven kunt zien. Doelpunten maken en juichen in een volle Arena… Wie wil dat nou niet? Voor Ajax – Willem II op vrijdagavond 6 december (aftrap 20.15 uur) zoeken we weer deelnemertjes.

Je hebt pakjesavond dan écht net achter de rug. Misschien heb je wel nieuwe kicksen van Sinterklaas gekregen. Of keepershandschoenen. Die kunnen een dag later zomaar uitstekend van pas komen. 

We zoeken namelijk tien doelpuntenmakers en twee leden die het gaaf vinden om keeper te zijn. Op het heilige gras van het Ajaxstadion vermaken deze winnaartjes het publiek in de rust. Na alle actie volgt een welverdiend ererondje langs de tribunes van de Arena, samen met Lucky.

In het prijsvraagformulier hieronder kun je aangeven of je wilt keepen of voetballen. Als het je niks uitmaakt, dan maak je uiteraard iets meer kans.

Om kans te maken op deze prijs moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar) kunnen tot en met zondag 24 november meedoen aan deze prijsvraag. Daarna krijgen de winnaars een mailtje.

Als je wint krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd.

Prijsvraag: Hoe heet de doelman die Ajax afgelopen zomer kocht van FC Emmen?

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen paniek! Sluit je snel aan via deze pagina! Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag. 

[gravityform id="410" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >