Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Het regent pepernoten op Ajax Kids Club Sinterklaasfeest!

Ajaxsupportertjes zijn ontzettende zoete supportertjes. Dat bleek wel tijdens ons allereerste Ajax Kids Club Sinterklaasfeest! Het regende pepernoten, cadeautjes en Pieten-diploma's. Gelukkig maakten we veel foto's en een video, kijk maar snel!

23 november 2019 - 17:03

Het was zaterdag echt supergezellig in indoor-speeltuin Ballorig naast de Johan Cruijff Arena, want er waren 130 Ajax Kids Clubleden binnen. Sommigen verkleed als Pietje, maar vaak wel met een Ajaxshirtje aan. Zij waren afgekomen op ons allereerste Sinterklaasfeest en dat werd hartstikke leuk!

Natuurlijk konden de Ajaciedjes vooral lekker spelen, klimmen en klauteren. De acht aanwezige Ajaxpieten konden er nog wat van leren, voor als ze weer de daken opgaan. Zij lieten omgekeerd weer zien hoe je moet strooien, want tjongejonge, wat werden er een hoop pepernoten weggeknaagd!

Onze trouwe mascotte Lucky was uiteraard ook van de partij en speelde lekker mee, gaf knuffels en high-fives. Maar waar bleef de Sint...? Zou Sinterklaas wel komen? Zou het zingen van wat liedjes helpen? Oh jazeker wel! Plots was daar de goedheiligman en hij had cadeautjes mee. En het Grote Boek. Wat zou daar allemaal instaan? 

Sinterklaas ging er eens goed voor zitten en genoot van al die lieve kinderen, de liedjes en alle vrolijkheid. Na dik twee uur was het feest afgelopen en kregen de Ajaciedjes allemaal een Pieten-diploma en een cadeautje mee naar huis. Vooraf konden ouders kiezen voor een Ajaxsjaal, -pet of -techniekbal. 

Hieronder hebben we een tof fotoverslag voor jullie in elkaar gezet. De plaatjes zijn gemaakt door fotograaf De Brouwer.

Wil je ook meedoen aan evenementen of prijsvragen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan. 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >