Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Dikke pret met Ajacieden tijdens Ajax Kids Club persconferentie!

De leukste persconferentie van het jaar stond zondag op het programma! Tien winnaartjes van de Ajax Kids Club kwamen naar de Johan Cruijff Arena om Hakim Ziyech, Quincy Promes, Carel Eiting en Ryan Gravenberch het hemd van het lijf te vragen. Natuurlijk was onze fotograaf ook van de partij!

25 november 2019 - 08:57
z-1200-ajax-kids-persco

Tien kleine journalistjes in de dop waren naar het Ajaxstadion gekomen om hun helden alles te vragen wat ze maar wilden. Na een rondleiding in de Arena en een kijkje in de kleedkamer was het tijd om naar de perskamer van Ajax te gaan.

De Ajaciedjes hadden hun plekje als journalist verdiend door mee te doen aan onze prijsvraag. De leukste vragenbedenkers kregen een uitnodiging van Lucky en Ziyech, Promes, Eiting en Gravenberch schoven aan om de vragen te beantwoorden. Zo wilde Mats van Promes weten van welke andere speler hij nooit zijn gebruikte handdoek wil lenen na het douchen....

Promes lachend: "Van Joël Veltman! Ik zit naast hem in de kleedkamer. Hij maakt er altijd een ontzettende bende van, dus zijn handdoek hoef ik niet te lenen, haha!" Ook verklapte de aanvaller dat hij wel eens naar de wc moest tijdens een wedstrijd. "Dan kun je echt niet meer lopen of schieten," aldus de lachende Promes.

Justin vroeg aan Ziyech welke vertrokken speler hij het meeste mist. Ziyech: "Dan zeg ik Schöne. Ik zat altijd naast hem in de kleedkamer en ik had altijd veel lol met hem." Verder vertelde de tovenaar van Ajax dat hij best een regel van Ten Hag zou willen veranderen. "Vrije inloop bij trainingen. Nu moeten we anderhalf uur voor een training aanwezig zijn. Ik zou best iets langer op bed willen liggen."

Elke vraag mocht gesteld worden. Zo werd duidelijk dat Eiting niet bang is voor spinnen en liever naar de Febo gaat dan naar de McDonald's en Gravenberch zou vooral veel stiekeme doelpunten maken als hij onzichtbaar zou zijn.

Check hieronder de leukste foto's. Ze zijn gemaakt door fotograaf De Brouwer.

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >