Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voorspel en win prijzen: weet jij de uitslag van PEC - Ajax al?

Het is weer tijd je glazen bol op te poetsen, want een nieuwe speelronde nadert! Ajax trapt vrijdagavond het eredivisieweekeinde af op bezoek bij PEC Zwolle. Wordt het net zo'n makkie als vorig seizoen of juist helemaal niet?

01 november 2019 - 11:35
pec-pouls-1200
Wie vul jij in als doelpuntenmaker? © Ajax Images

Het is voor Ajax zaak scherp te blijven, want de 1-4-zege van vorig seizoen telt niet meer. Wat wél telt is jouw voorspelling. Per wedstrijd van Ajax kun je vooraf de uitslag invullen en dus raden. Als je die goed hebt voorspeld, verdien je 15 punten. Als je alleen de winnaar juist hebt ingevuld, krijg je bijvoorbeeld 8 punten.

Niet alleen over de wedstrijden van onze club is het mogelijk je je hersenen te kraken, de hele komende speelronde kun je als voetbalkenner goed proberen in te vullen. Kruipt Feyenoord met Dick Advocaat uit de sportieve krater met een overwinning en moeten we inmiddels AZ meer in de gaten houden dan PSV?

Kortom, doe vooral mee! Je neemt het op tegen andere Ajacieden en wie uitblinkt in voorspellen, sleept mooie prijzen in de wacht. Met de vergaarde punten maak je elke maand kans op een setje kaartjes voor een thuiswedstrijd van Ajax. De winnaar van het klassement krijgt zelfs een gesigneerd Ajaxshirt! Zo hebben we nog wel meer prijzen liggen, neem dat maar van ons aan.

Het is vrij simpel: je downloadt onze app en gaat in het menu (Android) naar Poules, of je klikt op het tabje Poules (iPhone of iPad). De rest wijst zich vanzelf. je kunt met je lidnummer inloggen. Als je vorig jaar al meedeed, moet je je even opnieuw aanmelden. Als je achter je pc wilt meedoen, maak je gebruik van ajaxlife.poules.nl.

Succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >