Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Van de Beek, Martínez én Álvarez mee naar Londen

Ajax reist met twintig spelers af naar Londen, waar het dinsdagavond de confrontatie aangaat met Chelsea op Stamford Bridge. Ook de gewisselde en gebutste Ajacieden van PEC-uit stappen in het vliegtuig.

04 november 2019 - 13:00
chelsea-uit-1200
De keuze is voor Ten Hag reuze in Londen! © Pro Shots

We hebben het natuurlijk over Donny van de Beek, Lisandro Martínez én Edson Álvarez. Het trio haalde de eindstreep in Zwolle niet, al bleek daags na de 2-4-zege dat het wel goed zou komen met hun inzetbaarheid.

Sterker nog, Van de Beek gaf in de catacomben al aan dat zijn wissel uit voorzorg was en dat er niets ernstigs aan de hand was. Hij voelde wat aan zijn hamstring en dus wilde Erik ten Hag geen risico nemen.

Ook de Latijns-Amerikanen gaan gewoon mee. Het been van Martínez was een tikje beurs na de aanvaring met Gustavo Hamer, maar zijn meespelen tegen Chelsea komt niet in gevaar. Álvarez kan ook spelen, al zijn de sporen van een rake elleboogstoot nog goed zichtbaar door de hechtingen in zijn lip.

Ajax trainde maandagochtend besloten op De Toekomst om daarna af te reizen richting Schiphol. De Ajacieden arriveren rond 15.20 uur Nederlandse tijd in Londen. Daar vindt om 20.15 uur de persconferentie plaats, waarna nog een korte training volgt op Stamford Bridge.

Welke twintig spelers in het vliegtuig stappen lees je hier. Er vallen nog twee Ajacieden buiten de definitieve selectie, want de Uefa staat maar achttien spelers op het wedstrijdformulier toe.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >