Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: volg Ajax onder 19 én Ajax tegen Lille OSC!

Het is een mooie dag, want we maken ons op voor de verrichtingen van Ajax 1 en Ajax onder 19 in Lille. Beide wedstrijden zijn ook nog eens goed te volgen en we leggen hieronder haarfijn uit hoe je niks hoeft te missen!

27 november 2019 - 10:15

Allereerst trapt Onder 19 van trainer John Heitinga om 14.00 uur af tegen koploper Lille. Dat belooft een mooi voorgerecht in de Uefa Youth League te worden, zeker omdat de tienerploeg weer kan beschikken over WK-gangers Calvin Raatsie, Steven van der Sloot, Anass Salah-Eddine, Youri Regeer, Kenneth Taylor, Sontje Hansen en Naci Ünüvar.

Ajax zendt het duel live uit via het eigen YouTube-kanaal. De ploeg van Heitinga staat tweede in de groep en pakt bij winst de koppositie. Genoeg reden om in te schakelen, want het kan een smakelijk voorgerecht worden richting het diner dat later wordt opgediend in Stade Pierre-Mauroy.

Lille en Ajax trappen om 21.00 uur af in het moderne onderkomen en we zijn razend nieuwsgierig wat we voorgeschoteld krijgen. Liefst 2589 Ajaxsupporters schreeuwen hun ploeg vanuit het stadion de goede richting op, maar ook thuisblijvers hoeven niets van de actie te missen.

Je kunt de wedstrijd sowieso volgen op het open kanaal bij Veronica. Als je zin hebt in analyses en bespiegelingen vooraf, dan moet je zorgen dat je de kijkbuis om 20.30 uur inschakelt. Een halfuur later volgt de aftrap. Bevalt de commentator van dienst je niet? Dan kun je misschien een deurtje verder kijken.

Dat kan, want hoofdsponsor Ziggo zendt de wedstrijd ook uit. Op het betaalkanaal Ziggo Sport Voetbal begint de uitzending pas om 20.55 uur, dus vijf minuutjes voor de aftrap. Je kunt de wedstrijd eveneens bestellen via Ziggo Go. Dan betaal je 3,99 euro en kun je Ajax live volgen via pc of laptop. Maak je hier gebruik van, dan begint de stream vijftien minuten voor tijd te draaien.

Zit je op de weg, dan zijn de mannetjes van de radio jouw beste vriend. NPO Radio 1 brengt altijd razend enthousiast radio-commentaar bij wedstrijden van Ajax. Op die manier zit je niet alleen op de weg en krijg je alle wedstrijdemoties via je speakers mee.

Verder volg je Ajax natuurlijk via ons! We zijn uitgebreid aanwezig via deze site, via TwitterInstagram en Facebook.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >