Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: mis niks van Ajax onder 19 én Ajax tegen Chelsea!

Ajax en Chelsea ontmoeten elkaar dinsdagavond op Stamford Bridge, waar het uitvak helaas leeg blijft. Ajaxsupporters in Londen vinden hun weg vast naar de pubs, maar ook thuis hoef je niks te missen van de wedstrijd. Lees snel verder!

05 november 2019 - 11:51

Allereerst trapt de Onder 19 van trainer John Heitinga om 16.00 uur (Nederlandse tijd) af tegen de leeftijdsgenoten van Chelsea. De jeugdploeg komt uit in de Uefa Youth League, zeg maar de ‘baby-Champions League’ en hoop de koppositie in groep H te behouden. Heitinga kan in elk geval weer beschikken over Brian Brobbey.

Ajax zendt dit duel live uit via het eigen You Tube-kanaal. Het is goed om te weten dat deze livestream alleen in Nederland kan worden bekeken.

Als de talenten hun groepswedstrijd hebben gespeeld, dan richten we ons vizier toch echt op Stamford Bridge, het stadion waarin Ajax om 21.00 uur gaat proberen goede zaken te doen. De ploeg van Erik ten Hag heeft revanchegevoelens na de nipte 0-1-nederlaag van twee weken geleden.

Ajax moet het doen zonder steun van de eigen supporters, al zijn die wel degelijk in de Engelse hoofdstad aanwezig. In diverse Londense pubs zal flink gejuicht worden als Ajax scoort. Het kan nooit moeilijk zijn sportschermen te vinden, want in Engeland ademen ze het spelletje en op elke hoek van de straat is het wel zo'n beetje raak.

Je kunt de wedstrijd sowieso volgen op het open kanaal bij Veronica. Op die zender begint de voorbeschouwing een half uur voor de aftrap. Ook na de wedstrijd kun je nog even blijven hangen voor de interviewtjes en het napraten. 

Zit je in de auto, dan is het handig om NPO Radio 1 aan te zetten. Niks is zo spannend als radio-commentaar bij wedstrijden van Ajax. Vaak klotst het enthousiasme van de radiomannetjes dwars door je speakers en dat is gewoon best wel lachen. Tenminste, als Ajax het goed doet!

Uiteraard zendt hoofdsponsor Ziggo de wedstrijd ook uit. Op het betaalkanaal Ziggo Sport Voetbal begint de uitzending pas om 20.55 uur, dus vijf minuutjes voor de aftrap. Je kunt de wedstrijd eveneens bestellen via Ziggo Go. Dan betaal je 3,99 euro en kun je Ajax live volgen via pc of laptop. Maak je hier gebruik van, dan begint de stream vijftien minuten voor tijd te draaien.

Verder volg je Ajax natuurlijk via ons! We serveren de wedstrijd uitgebreid uit via TwitterInstagram en Facebook

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >