Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie opstappen FC Twente-uit

We kunnen het broodje beenham al ruiken, maar je moet er zondag wel je best voor doen. Daarmee bedoelen we: je best doen met opstaan. De aftrap van FC Twente - Ajax is al om 12.15 uur en Ajacieden die een beetje kunnen rekenen, weten dat ze dan al vroeg op pad moeten.

30 november 2019 - 00:29
opstappen1920tweajacar
Hopelijk zijn de foto's zondag ook wat instabiel wegens juichen! © De Brouwer

Het is Ajax de laatste vijf (!) keer niet gelukt om een driepunter mee te nemen vanuit de Grolsch Veste en bij het laatste bezoek vloog de ploeg uit het KNVB-bekertoernooi. Na die laatste nederlaag is het Ajax beter en beter vergaan en hopelijk gaat dit ook op bij een nieuw bezoek aan Twente.

Het zou natuurlijk maar al te fijn zijn als de marge van zes intact blijft. Het goede nieuws is dat er in het uitvak 1000 supporters van de partij zijn om Ajax stevig aan te moedigen. Dit alles gebeurt eens niet tijdens een avondwedstrijd, maar rondom de zondagse lunch.

En om zondag netjes voor de aftrap present te zijn in Enschede, moet je vroeg uit de veren. Als je opstapt bij de Johan Cruijff Arena, moet je tussen 08.00 en 08.45 uur door de poortjes. Als je een kaartje hebt gekocht voor vertrek vanaf de alternatieve opstapplek in de regio Twente kun je uiteraard later opstaan.

Als je kiest voor een retourtje Twente-uit per SV Ajax-bus is dat nog maar de vraag. De bussen vertrekken vanaf diverse plekken kriskras door het land en even snel op en neer bestaat niet bij Twente-uit. Check je e-mail om te bekijken hoe laat de door jouw gereserveerde bus vertrekt.

Oh ja, als bij de JC Arena opstapt en je auto parkeert op Borchland… laat de boel dan netjes achter zodat dit volgende keer weer kan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >