Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Gaaf! Ajax in KNVB-bekertoernooi op bezoek bij Telstar!

Ajax mocht een rondje overslaan in het KNVB-bekertoernooi, maar dat wordt nu goed gemaakt. De Ajacieden nemen het in de tweede ronde op tegen Telstar. De wedstrijd wordt in de tweede helft van december gespeeld in Velsen-Zuid en daar hebben we nu al onwijs veel zin in!

02 november 2019 - 22:26
telstaruitscorebordcar
Kijk dat in ere herstelde scorebord dan, heerlijk! © Pro Shots

De eerste ronde van het bekertoernooi mocht Ajax, net als andere Europees spelende ploegen, aan zich voorbij laten gaan, maar in de tweede ronde is het toch echt van de partij. Het is in deze fase van het toernooi stiekem misschien zelfs wel leuker om een uitduel te loten.

En we worden op ons wenken bediend, want Telstar-uit... Jongens, dat is tof! Zelfs het ouderwetse scorebord met de mandjes is precies op tijd door 'De Witte Leeuwen' in ere hersteld. Dus nee, mooier kan eigenlijk niet, ook al heet sportpark Schoonenberg vandaag de dag officieel het Rabobank IJmond Stadion

Telstar bereikte die tweede ronde door bij de eerste schifting af te rekenen met Koninklijke HFC. Dat ging niet zonder slag of stoot, maar er werd dankzij een betwiste penalty in blessuretijd toch met 2-1 gewonnen. Overigens is Telstar best goed in vorm de laatste weken, want het is op dit moment koploper in de tweede periode van de Keuken Kampioen Divisie.

We horen binnenkort van de KNVB of Telstar - Ajax op 17, 18 of 19 december wordt gespeeld.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >