Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Belandde jij in het gedoe bij Lille-uit? Vul de enquête in!

Ook het bezoek aan Lille OSC gaan we niet snel vergeten. Of ben jij er eigenlijk alweer klaar mee? Dat kunnen we ons eveneens goed voorstellen. Hoe leuk het eenmaal in het uitvak ook was, voor en na de wedstrijd haalden de Fransen weer allerlei trucs uit de kast. Vul daarom de vragenlijst in!

30 november 2019 - 00:31
enquetelillecar
Het uitvak bevestigde in Lille zijn status van Europese top. © Pro Shots

Ajax bleef voor de veertiende keer op rij ongeslagen in een Europese uitwedstrijd en dan heb je alle reden om na het laatste fluitsignaal een mooi feestje te vieren, maar daar stak de Franse politie een stokje voor. Lang wachten in de dampen van een draaiende motor van een bus is geen afterparty...

Het verkrijgen van toegang tot het Stade Pierre Mauroy verdiende ook al niet de schoonheidsprijs. Afijn, de 2589 Ajacieden ter plekke kunnen erover meepraten. Daar zit misschien enige waarde in, want je weet maar nooit of de Uefa ondanks meldingen van Ajax nog besluit om een onderzoek te openen.

Precies hierom is de enquête van FSE van belang. Vaste bezoekers van Europese uitwedstrijden van Ajax hebben misschien al wel vaker een vragenlijst ingevuld. FSE staat in ieder geval voor Football Supporters Europe en dit is een partij die de belangen behartigt van voetbalsupporters kriskras verspreid door Europa.

FSE is bovendien gesprekspartner van de Uefa. Als er dingen echt niet goed gaan en FSE signaleert dit, kunnen onderwerpen bij de Europese voetbalbond worden aangesneden. Het optreden van de Franse politie kan zo'n dingetje zijn, want vast niet alleen Ajacieden hebben last van de maffe optredens van die agenten.

Kortom, alle info is belangrijk. Maar dan moet die informatie wel loskomen. Wij vragen je om een minuutje of tien van je tijd vrij te maken voor de goede zaak. Vroeg of laat moeten we vast weer terug naar Frankrijk om aan te moedigen en wie weet verloopt het op basis van jullie antwoorden dan een stukje beter.

  • Klik hier om de enquête in te vullen en deel 'm daarna gerust!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >