Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Zo steunden de supporters Ajax in aanloop naar de klassieker!

Het is de zaterdag voor Ajax – Feyenoord en dit kan maar één ding betekenen: tijd voor plaatjes van de laatste training in aanloop naar de klassieker! De aanwezige supporters staken de selectie een hart onder de riem en dat leverde fraaie beelden op. Kijk je mee?

26 oktober 2019 - 17:28
10-Klaarvoor1

De laatste training voor de klassieker is de afgelopen jaren een echte traditie geworden. Ook nu reisden honderden Ajaxsupporters af naar sportpark De Toekomst om de selectie alvast een eerste zetje in de rug te geven voor de belangrijke wedstrijd tegen Feyenoord.

Supporters waren welkom om het eerste deel van de training bij te wonen, waarna de oefensessie achter gesloten deuren werd vervolgd. Dit alles om de selectie een optimale voorbereiding te bieden op de wedstrijd van zondag.

Bij een klassieker hoort altijd een beetje voorpret en dat is precies wat we zagen tijdens de laatste training. Er werd gezongen, gesprongen en al met al veel sfeer gemaakt. Op de tribunes rondom het hoofdveld werd maar weer eens aangetoond hoe belangrijk de klassieker en alles er omheen wel niet is.

Hopelijk levert de laatste training naast fraaie beelden ook het gewenste resultaat op, maar dat zien we zondag pas! Eerst is het tijd om de foto's van De Brouwer en Pro Shots te bekijken!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >