Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win kaartjes voor Ajax - Chelsea!

Jaaaa hoorrr, dit is een prijsvraag die ertoe doet! We zitten nu nog in een soort niemandsland tussen de interlands van het Nederlands elftal en toffe wedstrijden van Ajax. We hebben het inderdaad over toffe wedstrijden, want het thuisduel met Chelsea is in aantocht. Tijd om kaartjes te verloten!

14 oktober 2019 - 13:38
prijsvraagchelseaclcar

Ajax heeft na twee speelronden de volle buit in groep H van de Champions League en dit is een goed voorteken, want de vorige keren werden twee gewonnen potjes gevolgd door fantastische prestaties tot in de eindfase van het mooiste clubtoernooi dat er bestaat.

Om het zo ver te schoppen, helpt het mee een goed resultaat te behalen thuis tegen Chelsea. De winnaar van de Europa League komt woensdag de 23ste op bezoek in de Johan Cruijff Arena. De Europese avondjes in de JC Arena zijn memorabel geworden en laten we hopen dat Chelsea-thuis dit ondanks de vroege aftrap (18.55 uur) ook wordt.

Voordat je meedoet aan de prijsvraag, moet je dus wel nagaan of je bijtijds in Amsterdam kunt zijn. Of je moet bereid zijn om indien nodig wat zaken te verzetten of door te strepen. We kunnen ons prima voorstellen dat dit het geval is. We hebben in totaal negen setjes kaarten te verloten.

Prijsvraag: Welke aanvaller werd door Ajax met succes gehuurd van Chelsea?

Je krijgt tot vrijdag 13.00 uur om het juiste antwoord in te sturen. We nemen kort na de deadline contact op met de winnaars. In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Wil jij volgende keer ook meedoen aan zo’n toffe prijsvraag? Sluit je aan bij SV Ajax!

[gravityform id="390" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >