Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win interview met Sergiño Dest!

Wij zoeken een Ajaxsupportertje dat Sergiño Dest graag wil interviewen voor Ajaciedjes, het blad van de Ajax Kids Club! Heb jij daar wel zin in? Lees dan snel door!

11 oktober 2019 - 13:21
dest-win-interview-1200

Bij Ajax lopen veel goede voetballers rond. Dest is zo’n goede voetballer. De snelle verdediger is nog hartstikke jong (18 jaar), maar zijn trainer Erik ten Hag heeft veel vertrouwen in hem. En we hebben goed nieuws, want we zoeken een Ajax Kids Clublid dat Sergiño wil interviewen.

Eén lid van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) kan deze superprijs winnen door een toffe vraag voor Sergiño te bedenken. De bedenker van de leukste vraag pikken we eruit en nodigen we uit voor een vraaggesprekje op De Toekomst. Supergaaf toch?

Let wel even goed op, het interview vindt al snel plaats, op vrijdag 18 oktober na de training. Dat is meestal rond 12.00 uur. Natuurlijk zitten de meeste kinderen dan gewoon op school, maar onze ervaring is dat een leerling voor zo'n leerzaam interview er best even op uit mag!

Als dat geen probleem is, word jij dan onze sterverslaggever voor Ajaciedjes? Verzin snel een toffe vraag en wie weet mag jij die (en andere vragen) aan Sergiño komen stellen. Je kunt jouw vraag (met je lidnummer) insturen tot en met maandag 14 oktober via kidsclub@svajax.nl. De winnaar krijgt een dag later een belletje van ons.

Succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >