Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Uitvak vindt doelpunt Van de Beek al mooi voordat hij scoort

We zitten ons een beetje te vervelen, het is tenslotte interlandweek, en dus bekeken we nogmaals wat filmpjes die zijn gemaakt in Valencia. En toen vonden we iets moois. Een voorwaarde is wel dat je je geluid aanzet, anders gaat al het moois aan je neus voorbij.

08 oktober 2019 - 14:28

De stemming in het bovenste hoekje van Mestalla was al opperbest omdat Ajax een marge van twee had opgebouwd en de tijd in ons voordeel tikte, waarna Donny van de Beek het feestje compleet maakte door de 0-3 te verzorgen.

Hoe vaker je de opbouw richting dat doelpunt terugkijkt, des te fraaier de treffer wordt. Het vertelt alles waar Ajax voor staat: domineren, uitdagen, afmaken. De aanval was zo goed opgebouwd dat Van de Beek alle tijd had om de bal in het doel te schuiven.

Helemaal aan de andere kant van het onderkomen van Valencia kan het uitvak zijn enthousiasme niet onderdrukken. “Oooooh wat een goal,” horen we iemand in het uitvak roepen nog voordat Donny doeltreffend uithaalt.

Noem het zelfvertrouwen, noem het arrogantie, maar wij vinden het vooral grappig. En precies daarom delen we deze beelden graag met jullie. De video is zoals zo vaak gemaakt door Ventos. Als je je nu net zo verveelt als wij, check dan zijn YouTube-kanaal voor veel meer leuks!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >